aug 26

Waarom onder andere foto’s belangrijk zijn voor het verhuren van uw vakantiewoning

Een vakantiewoning kopen is een ding, maar een vakantiewoning verhuren is een ander. Echter kunnen hierbij een aantal factoren een belangrijke factoren spelen, bijvoorbeeld de omgeving, de temperatuur, de bereikbaarheid, maar ook factoren waar u invloed op heeft spelen hierbij een rol zoals hoe je je vakantiehuis aanbiedt op een verhuursite, maar ook de prijs, en de foto’s die hierbij bij staan. In dit artikel geven wij tips waar je op moet letten als je een vakantiewoning wilt verhuren.

Bekijk de concurrentie in de omgeving

Voordat u uw vakantiewoning op een verhuursite aanbiedt is het verstandig eerst onderzoek te doen naar de concurrentie in uw nabije omgeving van uw woning. Dit kan als een startpunt zijn voor het verhuren van uw woning. Wat is de gemiddelde prijs? Wat bieden ze naast de woning nog meer aan? Wat vertellen zij over de omgeving? Lees in wat zij aanbieden en maak daarop een beslissing hoe uw woning concurreert met de andere woningen en wat een goede prijs zou zijn.

Maak duidelijke en goede foto’s van de vakantiewoning

Een andere vaak onderschoven kindje van het verhuren van een vakantiewoning zijn de foto’s. Dit is vaak het eerste waar een potentiële huurder naar kijkt en ook snel op kunt afknappen. Zorg er dus voor dat u een professionele fotograaf inhuurt die gespecialiseerd is in het maken van foto’s van zulke woningen. Zo weet u in ieder geval dat het daar niet aan kunt liggen als u geen huurders heeft voor uw woning.

Probeer een unique selling point aan te bieden

Om ervoor te zorgen dat een potentiële huurder de knoop doorhakt en voor uw woning kiest, is het vaak zo dat de doorslag hiervan een unique selling point was. Biedt u bijvoorbeeld ook een auto aan die de huurder kan gebruiken tijdens zijn vakantie? Is er bijvoorbeeld ook gratis ontbijt of diner waar de huurder aan kan bij schuiven. Is het de ligging? Ga zo maar door, er kan altijd wel een unique selling point zijn die uw woning van andere vakantiewoningen onderscheidt. Buit dit dan ook uit.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe vakantiewoning? Bezoek dan eens de website www.secondhome.nl

 

Share