okt 13

Tips voor een perfecte bruiloft

De mooiste dag van je leven moet natuurlijk op rolletjes verlopen. Je wilt niet dat deze dag in het water valt doordat je iets niet goed hebt voorbereid. Het voorbereiden van een bruiloft kost behoorlijk wat tijd (en geld). Natuurlijk wil je daarom ook dat alles goed gaat op deze belangrijke dag. Met deze tips voorkom je beginnersfouten en leer je hoe je de perfecte bruiloft goed kunt voorbereiden. Zodat de mooiste dag van je leven ook echt de mooiste dag van je leven wordt.

Weddingplanner Marieke Hasselaar heeft meer dan tien jaar ervaring in het plannen van bruiloften. Samen met haar hebben wij dan ook deze tips opgesteld om ervoor te zorgen dat de bruiloft echt een succes wordt. Hierbij letten wij natuurlijk extra op de bruidsfotografie. Het is namelijk een belangrijk onderdeel om de bruiloft succesvol te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan leuke bloemetjes op tafel, leuke passende versiering. Haal deze niet te duur en kijk voor outlet-shopping.

De eerste tip is dan ook meteen: huur een goede bruidsfotograaf. Deze bruidsfotograaf weet namelijk precies hoe hij/zij de mooiste kiekjes van jullie kan vastleggen.

De tweede tip is kies alleen voor een buitenlocatie met mooi weer. Natuurlijk kun je mooi weer niet voorspellen of controleren. Dus houd daarom altijd een binnen locatie achter de hand. Deze locatie moet natuurlijk wel in de buurt zijn van de buiten locatie zodat de mensen snel verplaatst kunnen worden naar de binnen locatie.

De derde tip: kies voor een leuke band of DJ voor het feest na afloop. Dat muziek heel bepalend is voor een feestje weten de meeste mensen wel. Kies daarom een goede band of Dj die bij meerdere mensen in de smaak valt en niet eentje die jij alleen zelf leuk vindt.

De laatste tip is dat je de bruidsmeisjes allemaal een andere jurk aan moet laten trekken. Dit is veel persoonlijker en leuker op de foto dan als dat alle meisjes dezelfde jurk dragen.

Wil je nog meer tips voor een perfecte bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op voor meer tips en informatie.

 

Share

1 reactie

  1. Hoi Edwin,Leuk hoor om onszelf hier terug te zien! Zijn zo onttntzeed blij met de foto’s die we tot nu toe hebben gezien!Liefs, Sylvia.

Reacties zijn uitgeschakeld.