jul 16

Maxilia brengt jouw boodschap over

Reclame maken zit in het DNA van Maxilia. Heb jij een boodschap die de wereld in geslingerd moet worden, dan zorgt het bedrijf dat niemand om jou heen kan. Door gebruik te maken van slimme promotiematerialen is er altijd een manier te vinden om reclame te maken voor jouw bedrijf, product of waar je ook maar bekend mee wilt worden.

 

Maxilia

 

Bedrukte promotieartikelen houden je top of mind

Maxilia levert allerhande producten die bedrukt worden met reclameboodschappen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om pennen te bedrukken met bedrijfslogo’s en websites. Op bedrijfsbeurzen is een pen de ideale gadget voor bezoekers om mee te nemen. Door hier de juiste informatie op te drukken blijft jouw bedrijfsnaam altijd top of mind bij potentiele klanten.

 

Andere opties voor bedrukking

Maar er wordt gelukkig ook verder gedacht dan de traditionele bedrukte pen. In de zomer is het natuurlijk superleuk om een strandtas te hebben met een goede boodschap erop. Door hier een leuke slogan met opvallend bedrijfslogo op te drukken, wordt in één klap een heel strand bereikt. Maxilia zorgt dat er een product wordt bedrukt dat precies past bij de wensen en doelen van het bedrijf dat reclame wil maken.

 

Ook voor relatiegeschenken

Niet alleen voor reclameboodschappen, ook voor geschenken voor relaties is Maxilia een goede partner. Met glazen, mokken, wijnkisten of kerstgeschenken is het eenvoudig om elke bedrijfsnaam regelmatig de revue te laten passeren bij mensen. De klant is koning, dus eigen ideeën zijn altijd welkom. Het bedrijf gaat graag een stapje verder in de zoektocht naar het beste promotiemateriaal.

 

De visie

Maxilia gaat verder dan het simpelweg bedrukken van geschikte producten. Er is voor ieder budget een passende oplossing en de professionals zorgen dat de kwaliteit altijd hoog is. Voor Maxilia geldt: liever geen order dan een order waar klachten over ontstaan. Door samen te werken met de beste drukkerijen en professionele leveranciers in zowel binnen- als buitenland, heb je altijd de hoogste kwaliteit promotiematerialen in huis. Naast de hoge kwaliteit, staat Maxilia ook bekend om de snelheid van levering. Een klant heeft er immers niets aan als hij weken moet wachten op zijn promotiematerialen.

Share