okt 24

Je bruiloft in vogelvlucht

Je kijkt er al maanden, misschien wel al jaren naar uit, je bruiloft.  Samen ben je al erg lang bezig om deze dag tot in de puntjes te verzorgen en zo perfect mogelijk te maken. Wanneer de dag eenmaal daar is, is die ook zo weer over. Alles is zo gegaan hoe  het was gepland en tot nu toe was het de mooiste dag van je leven. Toch jammer als jullie droombruiloft anders over komt op de foto’s die zijn genomen. Hier wat tips om ook na je bruiloft er nog met volle teugen van te genieten.

Ten eerste begin je natuurlijk met het zoeken naar een goede bruidsfotograaf met ruime ervaring in de bruidsfotografie, maar ook een evenementen fotograaf kent de fijne kneepjes van het vak. De fotograaf heeft al meerdere bruiloften en evenementen achter de rug, terwijl het in de meeste gevallen jouw eerste bruiloft is. Omdat je zelf met je hoofd in de wolken zit en al over zoveel dingen moet nadenken is het fijn om te weten dat de fotograaf dit belangrijke deel van je grote dag verzorgd.

Je wedding is het moment om van jullie kersverse koppel de mooiste foto’s te laten schieten. Een belangrijke tip hierbij is dat jullie als jezelf op de foto gaan. Niemand wil later een cliché foto aan de muur hangen waar jullie geforceerd op lachen. Wees je leukste ik. Alleen zo krijg je de spontane kiekjes die vaak het mooist zijn en jullie als koppel het beste weergeven. Bruidsfotografie met een verhaal.

Tot slot hebben vrienden, familie en andere dierbare mensen de tijd genomen om bij jullie sprookjes bruiloft aanwezig te zijn. Ook op de tranen en lach van deze mensen wil je terug kunnen kijken. Op chagrijnige gezichten of mensen op mobieltjes ziet niemand te wachten. Geef daarom duidelijk door aan jouw fotograaf wat je wilt zien en ook wat je vooral niet terug wilt  zien.

Na het lezen van deze tips hoop ik dat jullie klaar zijn voor de grote dag en kunnen nagenieten van de mooie foto’s die zijn geschoten. Iets waardoor je voor altijd terug kijkt op deze dag met een lach en hem weer meemaakt in vogelvlucht.

Share