mrt 26

Geef je herinneringen een prachtige plek in een passende fotolijst!

Aan bijzondere mensen en buitengewone gebeurtenissen wil je natuurlijk continu blijven koesteren. Daarom verdienen ze een prominente plek in jouw interieur! Een bijpassende fotolijst is daarom het perfecte middel om je favoriete afbeeldingen volledig tot hun recht te laten komen. Je hebt de keuze uit diverse materialen; welke je nodig hebt, hangt natuurlijk weer van de afbeelding af. We geven enkele voorbeelden uit de vele verschillende mogelijkheden:

Wrakhout

Een fraaie fotolijst van wrakhout kan een puur symbolische keuze zijn; het materiaal heeft al veel meegemaakt en jij ook! Daarom plaats je je dierbare herinnering ook in een frame van dit doorleefde hout. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. Ook qua formaat lopen de opties zeer uiteen.

Aluminium

Komen jouw afbeeldingen het beste tot hun recht wanneer ze omringd worden door licht reflecterend materiaal? Dan is een aluminium fotolijst precies wat je zoekt. De focus ligt met dit metaal veel meer op de afbeelding zelf dan op de lijst. Bovendien is dit type frame zeer geschikt voor een modern interieur!

Karton passepartout

Niet alleen je favoriete foto, maar ook de lijst moeten dienst doen als blikvanger. Dit is althans heel goed mogelijk met een karton passepartout, verkrijgbaar in diverse vrolijke – of juist sombere – kleuren en tinten. De focus wordt hiermee heel mooi verdeeld over de foto en de lijst. En ook hier bepaal je de grootte zelf! Moet de foto nog afgedrukt worden? Dan is het best verstandig om eerst de afmeting ervan te bepalen, waarna je een passepartout op maat uitkiest.

Share