jun 02

Fotocamera’s vergelijken

Het is altijd weer moeilijk kiezen. Welke fotocamera wil ik? Veel mensen zijn tevreden met hun smartphone als camera, maar er zijn toch steeds meer en meer amateurfotografen. Door het vele gebruik van de smartphone is de interesse voor het fotograferen ook toegenomen. Veel mensen gebruiken ook met veel plezier apps als Instagram en Pineterest om hun mooiste fotos te tonen. Voor een echt goede foto kun je niet alleen toe met een smartphone camera.

Maar moet je dan gelijk een spiegelreflex camera aanschaffen? Natuurlijk niet, met een fijne compact camera of een goed uitgeruste systeem camera kun je al een heel end komen. Op Spaddabble.com., een vergelijkingssite die ik gevonden heb, kun je heel veel informatie vinden over welke camera voor jou geschikt is. Daarnaast hebben ze een overzicht met de beste camera’s van dat moment. Ze vergelijken en testen zowel budgetproducten als duurdere exemplaren, waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en waar je precies voor gaat betalen als je een fotocamera wilt kopen.

Je kunt er ook fotografie tips&tricks vinden, wat natuurlijk superhandig is! Ik vind het een aanwinst op de vergelijkingssites markt om eens door te kijken als je op zoek bent naar een nieuwe fotocamera. Overigens vergelijken ze ook andere producten als tablets, routers, laptops en al dat soort zaken!

Klik hier om naar de website van Spaddable.com te gaan!

 

 

 

 

Share