feb 22

Bruiloft vieren op een te gekke toplocatie

Jullie bruiloft gaat een dag worden om nooit meer te vergeten. Anderzijds is het een gebeurtenis die flink in de papieren kan lopen en vaak zijn toekomstige bruidsparen tijdens het plannen dan ook naarstig op zoek naar dingen waar ze op kunnen besparen. Van de outfits tot de decoratie tot misschien wel één van de belangrijkste elementen: de trouwlocatie. Je hebt ze in alle formaten en prijzen. Je wilt natuurlijk een onvergetelijke plek uitkiezen die voldoet aan al jullie verwachtingen en, heel belangrijk, past binnen jullie budget. Hoe kan je je bruiloft vieren op een locatie die beeldschoon en niet al te duur is? 

Trouwen aan zee

Het strand is een erg populaire locatie om het jawoord te geven en/of het feest te vieren. Door een (tijdelijke) BABS aan te stellen kan je het regelen dat jullie heel de dag bij een leuke strandtent kunnen vertoeven om de ceremonie, het diner en het feest te geven. Dat scheelt weer een hoop heen en weer rijden voor jullie en de gasten: je kan zonder stress op één locatie jullie bruiloft vieren. In Nederland blijft het altijd een grote gok of jullie zomerse trouwdatum een dag zal zijn vol zon, maar een bruiloft aan zee blijft sowieso magisch. Neem een kijkje bij diverse strandtenten om prijzen en locaties goed met elkaar te kunnen vergelijken. Neem ook ruim de tijd om deze cruciale keuze te maken en goed vast te leggen!

Trouwen in de buitenlucht

Trouwlocaties in de buitenlucht zijn sowieso populair. Je bruiloft vieren in de tuin van een landhuis, in een boomgaard of een mooi park? Onder een mooie boog met bloemen en linten? Het kan allemaal geregeld worden! Doe vooraf goed research welke tijd van het jaar het meest geschikt is voordat je enthousiast jullie trouwdatum vastlegt. Neem daarnaast altijd een kijkje en laat je rondleiden door de beheerder die je alles kan vertellen over prijzen, tijden en andere randzaken waar je aan moet denken als je je bruiloft op de locatie naar keuze wilt vieren.

Trouwen op de mooiste binnenlocaties

Neem jij het zekere voor het onzekere en zie jij het meer zitten om je bruiloft binnen te vieren? Leg dan een binnenlocatie vast! Zo is je feeststemming niet afhankelijk van de regen en kan een buitje jullie dag niet verpesten. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Waar gaan jullie je bruiloft vieren? Via Google kom je op relevante zoektermen zo uit bij een ruim aanbod aan locaties bij jou in de buurt. Vaak is er nog meer mogelijk dan je in eerste instantie zal denken! Bij binnenlocaties kan je denken aan landelijke boerderijen tot en met chique restaurants, hotels en bijzondere, unieke locaties die worden aangeboden, zoals een museum of themapark.. Vaak kun je een ruimte afhuren en zelf aanpassen en inrichten met decoratie naar keuze. Zo kan je jullie thema gewoon tot in de puntjes doorvoeren.

 

Bron: Wolfslaar Trouwlocatie

Share