okt 19

Bruidsfotograaf Tips

Wanneer de mooiste dag van je leven is aangebroken wil je natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. Deze mooie dag moet natuurlijk worden vastgelegd door een professionele bruidsfotograaf. Er zijn honderden bruidsfotografen te vinden in onze koude kikkerland. Echter is er een groot verschil in kwaliteit tussen deze fotografen. De een beoefent zijn vak namelijk wat professioneler dan de ander.

Wij hebben een aantal tips verzamelt om een goede bruidsfotograaf te vinden voor jullie bruiloft. Je wilt immers wel dat alle foto’s er goed uit komen te zien!

Tip 1: vraag om referenties

Stel je googled op: bruidsfotograaf Rotterdam. Wanneer je bijvoorbeeld een bruidsfotograaf op deze manier hebt gevonden, bekijk je natuurlijk eerst het portfolio. Meestal is dit wel een goede graadmeter om te bepalen of de style van de foto’s je aanspreekt of niet. Wanneer de foto’s je aanspreken kun je contact opnemen met de fotograaf, vraag dan om wat referenties van mensen die hij of zij gefotografeerd heeft.

Tip 2: vraag bekende

Natuurlijk is er ook nog de oude methode om een goede bruidsfotograaf te vinden en dat is aan bekende/vrienden/familie te vragen of zij nog een goede bruidsfotografe kennen. Meestal is er wel iemand in je vriendenkring die een goede fotograaf kent. Bekijk vervolgens ook zijn portfolio en vraag om wat referenties.

Tip 3: maak afspraken

Wanneer je eenmaal een goede fotograaf hebt gevonden is het erg van belang om goede afspraken te maken voor de foto’s tijdens de bruiloft. Je kunt namelijk niet achteraf gaan zeuren dat hij of zij een bepaalde foto niet heeft gemaakt. Leg je afspraken vast op papier en kom deze afspraken gezamenlijk na. Op deze manier voorkom je teleurstellingen.

Tip 4: spreek je voorkeuren uit

De fotograaf heeft het meeste verstand hoe hij de foto’s moet maken, echter kan je natuurlijk wel je voorkeuren uitspreken van wat voor soort foto’s jij blij wordt. Op deze manier krijg je de mooiste foto’s op jouw perfecte bruiloft!

Share